bouw een webwinkel

Of laat deze bouwen, zodat jij je kunt richten op je producten of diensten. Maak eigen producten of verkoop producten van anderen, bijvoorbeeld via dropshipping.

verkoop producten

Dat kunnen producten zijn die je zelf maakt, zoals bijvoorbeeld foto’s of lampenkappen, maar je kunt ook producten van anderen verkopen, bijvoorbeeld als dropshipper.

verkoop je diensten

Bijvoorbeeld als online consulent, computer deskundige of als helpdesk. Wat mensen vroeger liefst in persoon deden, doen ze nu bij voorkeur liever online.

genereer inkomsten

Met een goedlopende webwinkel kun je een aardig maandinkomen verdienen. Je zult er echter wel voor moeten zorgen dat de winkel draaiende blijft en dus voldoende tijd moeten hebben!

Hoe pak ik dit aan?

Verkoop producten die je zelf fabriceert of producten van andere webshops, bijvoorbeeld als white-label of dropshipper

Hoeveel gaat dit me kosten?

Kosten voor het opzetten van een complete webwinkel, liggen doorgaans tussen de 1400 en 3500 euro, mede afhankelijk van specifieke wensen.

Wat moet ik doen om te kunnen starten?

Dat hangt af van het soort producten dat je gaat verkopen. Je hebt in ieder geval een webshop nodig, dus daarmee kun je aan de slag!

Waarom zou ik dit willen?

Omdat je affiniteit hebt met het verkopen van producten, omdat je zelf producten maakt of een nieuw product op de markt wilt brengen.

Waarom zou ik dit NIET willen?

Een webwinkel bijhouden is best een tijdrovende onderneming. Heb je daar niet de tijd of de energie voor, begin er dan niet aan!

Ik wil snel aan de slag!

Beter vroeg dan laat, dus vraag vandaag nog een gratis concept aan.

Binnen 14 dagen kun je al over een webwinkel beschikken!

HOE VERDIENEN?

Wie een webshop heeft, bepaalt helemaal zelf de winstmarges en wie een goed lopende webwinkel heeft, kan daarmee dus een mooi maandsalaris verdienen. 

Wel hard werken, want producten moeten wel beschikbaar zijn en snel verzonden kunnen worden!

Binnen 14 dagen kun je al over een webwinkel beschikken!