Een compleet affiliate netwerk opzetten of een webwinkel laten ontwikkelen, een structurele aanpak is essentieel voor een goed verloop van het project.

Elk traject bestaat uit 5 fasen. De concrete invulling van elke fase, wordt in samenspraak vastgesteld en tussentijds bijstellen is altijd mogelijk.

Fase 1

Eerste kennismaking

Elk traject begint met een goed gesprek waarin we met elkaar kennismaken. Jij deelt je gedachten, ideeën en wensen en samen bepalen we of een samenwerking zinvol kan zijn. Is dat het geval dan wordt er een concept opgesteld dat je binnen vijf werkdagen ontvangt.

Fase 2

Oriëntatie & Richting bepalen

In het eerste concept staan voorstellen waaruit je keuzes kunt maken en een voorgesteld plan van aanpak. Wat jouw bevalt blijft staan, wat je niet uitkomt, wordt in samenspraak gewijzigd.

Fase 3

Uitvoering & terugkoppeling

Het trajectplan kent een duidelijke taakverdeling en daarmee gaan we aan de slag.De technisch kant wordt voor je geregeld en je ontvangt alle praktisch informatie en tools die je nodig hebt. Tussendoor vinden verschillende momenten van overleg plaats en die zijn vastgelegd in het trajectplan.

Fase 4

Implementatie

Het trajectplan kent verschillende momenten waarop bepaalde zaken worden geïmplementeerd. Hierdoor houden we de stappen die genomen moeten worden kort en overzichtelijk. 

Fase 5

Evaluatie & Feedback

Na implementatie (het lanceren van een webwinkel bijvoorbeeld) ontvang je zes weken lang ondersteuning. Daarna is er een moment van feedback en besluit je of je verdere ondersteuning nodig hebt.

wat zijn de kosten?

Fase 1 en 2 zijn geheel vrijblijvend. Je ontvangt een concept, inclusief een offerte. In de offerte worden verschillende fasen gespecificeerd en desgewenst kan hieruit een keuze worden gemaakt.

hoe lang duurt een traject

De duur van elk project hangt af van je persoonlijke wensen, de technische uitvoering of praktische zaken die geregeld moeten worden. Een gemiddeld traject loopt tussen de 8 en 16 weken. 

tussentijdse veranderingen

Het kan voorkomen dat je tijdens het traject besluit een pauze in te lassen, bijvoorbeeld door persoonlijke omstandigheden. Dat is geen enkel probleem en zodra jij aangeeft verder te kunnen, pakken we de draad weer op.

betalingen

Kies je voor betaling in termijnen, dan vinden er drie momenten van betaling plaats. Een aanbetaling bij de start van fase 3, een deelbetaling aan het eind van fase 3 en een eindbetaling aan het eind van fase 4. 

CONCEPT AANVRAAG

De eerste stap kost je niets! 

  • Vertel wat meer over jezelf en geef aan met welke verdienmethode je aan de slag wilt. Je ontvangt dan een vragenlijst die je invult en terugstuurt.
  • Op basis van jouw antwoorden wordt een concept ontwikkeld en die ontvang je doorgaans binnen vijf dagen per e-mail. 
  • Je kunt aangeven welke onderdelen je aanspreken en welke bijgesteld moeten worden.  

Je gegevens en informatie zijn veilig!

Wellicht overbodig te vermelden dat je e-mailadres en ideeën met niemand worden gedeeld!