wAT IS EEN NICHE?

Een niche is een specifiek deel van een bepaalde markt. Denk hierbij zo specifiek mogelijk, bijvoorbeeld schoenveters of vouwphones.

waarom een niche?

Kies je de juiste niche, dan is de concurrentie vaak een stuk minder. Met de juiste producten en marketing kan er toch een mooie omzet worden gemaakt.

wat heb ik nodig?

Je hebt in ieder geval veel kennis over een specifiek onderwerp nodig….en eigenlijk heeft iedereen wel iets waar hij of zij veel over weet!

hoeveel kan ik verdienen?

Dat hangt af van de interesse die er in jouw niche is en de producten die je ontwikkelt of aanbiedt. Een niche blog heeft eigenlijk altijd wel voldoende advertentie mogelijkheden.

VRAAG & ANTWOORD

Hoe pak ik dit aan?

Een niche blog kan al binnen 48 uur online staan, mits je ook de benodigde content kunt aanleveren. Alles draait om informatie over 1 onderwerp en dat moet goed gepresenteerd worden.

Hoeveel gaat me dit kosten?

Voor 375  euro heb je al een goed gestructureerd niche blog. Heb je nog geen domeinnaam en webhosting, dan komt er 125 euro bij. 

Wat moet ik doen om te starten?

Vraag een gratis concept aan en vergeet niet om een aantal van je interessegebieden aan te geven. Ook je opleiding en werkachtergrond kan hierbij zeer handig zijn. Kies in ieder geval iets wat je heel erg leuk vindt.

Waarom zou ik dit willen?

Omdat niche websites enorm populair zijn er je dus een grotere kans hebt dat je blog veel bezoekers trekt en daar inkomsten uit kunt genereren.

Waarom zou ik dit NIET willen?

Vind je het saai om jezelf helemaal op 1 onderwerp te storten, dan moet je niet aan een niche website beginnen.

Ik wil snel aan de slag!

Stuur je conceptaanvraag in en je ontvangt binnen vijf dagen een uitgewerkt concept dat je zo kunt gebruiken!

Binnen 48 uur kun je al beschikken over een EIGEN niche blog.

HOE VERDIENEN?

Via jouw niche blog verwijs je mensen naar andere webshops. Zodra jouw bezoekers op die andere webshop een aankoop doen, ontvang je een commissie.

Daarnaast kun je inkomsten  genereren door advertorial ruimte aan te bieden, advertenties te plaatsen of AdSense te gebruiken.

Een niche website kan zich uitstekend lenen om affiliate links in te verwerken.

Binnen 48 uur kun je al beschikken over een EIGEN niche blog.