verdienen door te besparen

In Azië en Zuid-Amerika kun je voor heel weinig geld al rondkomen. Werk je voor klanten in Nederland, dan moet je eens zien hoeveel je overhoudt!

ontdek je nieuwe jij

Een leven als digital nomad brengt je in de meest vreemde en onbekende situaties. Je leert nieuwe vaardigheden en ontwikkelt jezelf langzaam tot een heel nieuw mens.

werken op eigen tijden

Je bepaalt zelf wanneer je werkt en dient dus wel over enige discipline te beschikken. Is dat geregeld, dan zul je meer tijd overhouden voor leuke dingen, dan je gewend bent in Nederland.

word digitale duizendpoot

Als digital nomad kun je jezelf met 1 activiteit bezighouden, maar je kunt je online activiteiten natuurlijk ook uitbreiden. Meer mogelijkheden, meer variaties, meer zekerheid!

vraag & antwoord

Hoe pak ik dat aan?

Door NU te beginnen en pas je koffers te pakken zodra je online activiteiten inkomsten genereert. Wil je echt een leven als digital nomad, dan pak je dat slim, kalm en voorbereid aan!

Hoeveel kost me dat?

Dat bepaal je helemaal zelf. Wil je ergens in Zuid-Frankrijk in een chalet wonen, dan zul je een aardig potje moeten verdienen. Zie je Azië helemaal zitten, dan kom je met 500 euro per maand al een heel eind!

Wat ik heb nodig om te starten?

In ieder geval een goede voorbereiding! Daarnaast helpt het als je in Nederland al een kast van een website bouwt om je online activiteiten te promoten.

Waarom zou ik dit willen?

Omdat meer van de wereld wilt zien, nieuwe mensen wilt ontmoeten en andere culturen wilt ontdekken, maar op hetzelfde moment wel brood op de plank moet krijgen. 

Wanneer zou ik dit NIET moeten doen?

Zit je NIET lekker in je vel of tot over je oren in de problemen of schulden, dan is een leven als digital nomad niet het beste idee. Waar je ook gaat: problemen neem je altijd met je mee. Eerst oplossen dus!

Ik wil starten met de voorbereiding!

Wil je dat we je helpen bij het maken van een plan de campagne, dan kan dat! Neem contact met ons op via deze pagina

WIL JE  SAMEN EEN TRAJECT UITSTIPPELEN, DAN KAN DAT!

HOE VERDIENEN?

Als digital nomad zijn er wel 80 manieren om inkomsten te genereren. De een effectiever dan andere. 

  • Een reisblog opzetten en bijhouden
  • Webdesign, software of apps ontwikkelen
  • Affiliate marketing
  • Teksten schrijven, copywriting

Kies iets dat bij je past en waar je goed in bent of goed in kunt worden!

DIT TRAJECT DUURT MINIMAAL 3 EN MAXIMAAL 6 MAANDEN