Wat is affiliate marketing?

Affiliate is het doorverwijzen van bezoekers naar websites van anderen. Wanneer bezoekers via die doorverwijzing een product aanschaffen, ontvang jij een vergoeding

waarom affiliate marketing?

Het is een zeer effectieve manier om online extra inkomsten te genereren. 60% van alle producten die via Nederlandse webwinkels verkocht worden, verlopen via affiliate marketing. 

wat heb ik nodig?

Affiliate marketing gaat voornamelijk via websites, blogs en webwinkels. Affiliate marketing via e-mail is ook mogelijk, alleen is dit minder geschikt als opstart verdienmethode.

hoeveel kan ik verdienen?

Dat hangt af van je werkwijze. Des te meer tijd je besteedt aan het opbouwen van je netwerk, des te meer inkomsten je zult genereren.

VRAAG & ANTWOORD

Hoe pak ik dit aan?

Een affiliate website kun je zelf bouwen, maar veel eenvoudiger is het om dit uit te besteden, zodat jij je op de content kunt richten. Neem iemand in de arm die het technische deel voor rekening neemt.

Hoeveel gaat me dit kosten?

Voor 285 euro heb je al een compleet functionerende affiliate website. Heb je nog geen domeinnaam en webhosting, dan komt er 125 euro bij. 

Wat moet ik doen om te starten?

Jezelf aanmelden bij een affiliate programma, bijvoorbeeld TradeTracker en dan heir contact opnemen. Vanaf dan gaat het vanzelf en heel snel!

Waarom zou ik dit willen?

Omdat affiliate marketing een van de meest effectieve manieren is om online inkomsten te genereren. Je loopt ook geen risico. Afgezien van de kosten voor hosting, domeinnaam en website, kost affiliate marketing je niets!

Waarom zou ik dit NIET willen?

Affiliate marketing is vooral een geduldige bezigheid. Je zult ervoor moeten zorgen dat er bezoekers naar je website of blog komen en daar gaat doorgaans tijd overheen. Snelle resultaten verwachten is niet realistisch.

Ik wil snel aan de slag!

Gelijk heb je, want elke dag dat er geen affiliate links op je blog staan, loop je inkomsten mis. Neem snel contact op om de mogelijkheden voor je nieuwe of bestaande website te bekijken.

Binnen 48 uur kun je al beschikken over een EIGEN affiliate website.

HOE VERDIENEN?

Via je affiliate website, je webwinkel of blog verwijs je mensen naar andere webshops. Zodra jouw bezoekers op die andere webshop een aankoop doen, ontvang je een commissie. En die kan bij deze 

  • Reizen & vakanties
  • Verzekeringen & leningen
  • Kansspelen & beleggen
  • Kleding, mode & gadgets

Een website die affiliate links combineert met actuele informatie, genereert overigens drie tot vijf keer meer inkomsten!

Binnen 48 uur kun je al beschikken over een EIGEN affiliate website.